Download - fisiere, tutoriale, coduri sursa si alte scripturi utile

Ai acces la cele mai populare fisiere pentru aplicatiile de chat. Platforma PremiumChat.ro pune la dispozitia utilizatorilor cu acces PowerUser fisiere de inalta calitate, dar si fisiere gratuite pentru utilizatorii simpli ai retelei de chat.

Toate fisierele regasite pe acest site sunt in stransa legatura cu aplicatia mirc, iar marea majoritate va vor ajuta si va vor ghida in realizarea propriilor scripturi.

Echipa PremiumChat.ro face tot posibilul pentru ca aceste fisiere sa fie accesibile tuturor, si muncim din greu pentru a le pastra pe o durata mare de timp, de aceea avem nevoie de voi. In momentul de fata accesul la unele categorii este restrictionat, unde este necesara o donatie minima, insa, cu cat site-ul devine popular si traficul creste, aceste fisiere treptat vor deveni accesibile oricarui utilizator inregistrat pe site.

Tutoriale, documentatii si instructiuni

PremiumChat.ro arhiveaza cele mai bune tutoriale pentru voi, iar in cadrul acestora, am repus in functiune cele mai cautate documentatii: DCX si MDX. Pe langa acestea, vor exista alte tutoriale destinate aplicatiilor si dialogurilor chat pentru ca voi sa puteti invata sa creati scripturi, interfate, jocuri, samd.

Documente si tutoriale

Shoutcast radio

Fisiere PHP free

O parte din scripturile si fisierele prezente aici nu vor functiona pe noile versiuni PHP, insa, se pot updata cu usurinta cu un nivel bun de cunostinte in limbajul php.