PremiumChat.ro PremiumChat.ro este un o pagina de socializare ce are la baza functionalitati atat pentru conectarea la un server chat cat si la unul radio. Utilizatorii, accesand site-ul nostru se fac raspunzatori pentru informatiile transmise catre ceilalti dar si ceea ce se trimite catre noi: fisiere mirc, scripturi php, samd. Utilizarea acestui site web presupune citirea si luarea la cunostinta a informatiilor de mai jos. Orice abatere ce ar putea duce la deranjarea sau compromiterea retelei se sanctioneaza cu interzicerea accesului pe o durata temporara sau permanenta fara o notificare prealabila.

Inregistrarea unui cont

Orice utilizator, indiferent de varsta se poate inregistra pe acest site, cu conditia ca numele ales sa nu faca trimiteri catre reclame (spam), conotatii sexuale, rasism sau sa contina caractere random (ex: gigi3454grg34).

Utilizator verificat/neverificat

Pentru a-ti confirma contul, trimite-ne un email folosind formularul de pe site cu numele de utilizator si adresa de email pe care doresti sa o utilizezi. Un admin va seta contul si-ti va trimite o notificare. In cazul pierderii parolei, administratorul o va reseta in baza adresei.

Serviciile de chat & radio

Accesul la serverul de chat cat si la cel de radio se face gratuit, fie ca va inregistrati sau nu, iar utilizarea acestor servicii presupune:

 • respectarea utilizatorilor si a moderatorilor;
 • pseudonimul de conectare sa fie cat mai decent;
 • limbajul utilizat sa fie cat mai decent posibil;
 • evitarea jignirilor pe cat de mult posibil si ignorarea acelora care va deranjeaza;
 • nemultumirile sau reclamatiile se fac catre operatorii de chatroom sau trimitand un feedback pe site;
 • reclama se face doar in baza acordului dintre utilizator si administrator;
 • evitarea amenintarilor de tip DdoS unde in multe dintre situatii, utilizatorul ajunge sa fie reclamat direct catre ISP (Internet Service Provider);
 • pe chat nu se vor utiliza in special pe canalele publice boti ce pot deranja activitatea utilizatorilor;
 • administratorii si moderatorii nu pot accesa in niciun fel discutiile private acest lucru fiind interzis de catre daemon-ul IRC. Serverele ce inca folosesc versiunea Unrealircd 3.x sunt compromise;
 • evitati sa repetati mesajele publice sau private pentru ca in general se poate intelege ca flood;
 • camerele de chat se pot inregistra sub propriul username, chiar si camerele cu autojoin de pe pagina noastra de chat. Atunci cand un membru, inregistreaza o camera oficiala, acesta se va supune regulilor serverului, deoarece fiind camere principale de comunicare, exista un standard ce trebuie respectat.

Scripturile IRC si fisierele PHP

Trimitand fisiere mIRC sau PHP sunteti raspunzatori de ceea ce contine fiecare script in parte. Staff-ul nu isi asuma codul scris de voi si nici nu este obligata sa ofere solutii pentru diferitele probleme care pot aparea.

Se accepta orice script realizat personal sau preluat din alta parte doar cu precizarea sursei. Codul sursa este verificat, analizat iar daca indeplineste cerintele noastre, acesta va fi publicat.

Recupererea contului

Inregistrarea unui cont nou nu presupune si adaugarea unei adrese de email, ceea ce face ca acel cont sa fie anonim pentru noi. Pe site, contul poate fi bifat ca verificat doar daca utilizatorul ne-a trimis adresa de email s-o setam pe contul personal sau daca administratorii cunosc utilizatorul respectiv. In cazul in care se uita parola de acces, ne puteti contacta iar prin intermediul adresei de email pe care ne-o furnizati, sa va trimitem o alta parola noua. Pe viitor vom imbunatati aceasta functie, insa pana atunci asa vor decurge lucrurile.

Va multumim ca ati ales acest site web si va dorim chat placut in continuare!