Mesaje, urari, felicitari pentru zile speciale

SMS amuzant

Sunt foarte ingrijorata. Am aflat ca s-a descoperit un cadavru neindentificat, foarte urat, mic de inaltime si cu puta mica. M-a luat cu tremuratul. Spune-mi, te rog, ca esti in viata

SMS amuzant

From POLITIA ROMANA: Trei urangutani periculosi si urati au scapat de la Zoo. Unul a fost capturat cand se uita la televizor, altul cand se juca fotbal, iar al treilea cand citea acest SMS.

SMS amuzant

Esti acuzata de incalcarea legii nr. 876/2012: perturbarea linistii publice cu frumusetea ta. Esti condamnata la trei zile de arest in dormitorul meu.

SMS amuzant

Iti voi fi alaturi, la bine si la rau, pana ce liniutele de la baterie ne vor desparti!

SMS amuzant

Motivele pentru care cainii sunt mai buni ca femeile: atunci cand tipi la ei, te asculta; nu isi petrec toata ziua la cumparaturi; orice barbat poate detine un caine care arata bine.

SMS amuzant

Daca esti frumoasa si inteligenta, inalta si slabuta, cu buze senzuale si sexy, in cazul asta, trebuie sa mori!

SMS amuzant

Statisticile arata ca un idiot citeste chiar in aceasta clipa un SMS!

SMS amuzant

Cata inteligenta, ce frumusete, cat sarm personal! Gata, am vorbit destul despre persoana mea! Si spune-mi, tu ce ai mai facut?

SMS amuzant

Vreau sa iti spun ca prietenia noastra inseamna mult pentru mine: cand plangi tu, plang si eu, cand razi tu, rad si eu, cand sari de pe geam… ma uit la tine si incep sa rad din nou.

SMS amuzant

O tipa misto m-a sunat ieri si mi-a spus sa ma duc pe la ea, ca nu e nimeni acasa. M-am dus si chiar nu era nimeni acasa. Vezi cat de credincios iti sunt?

SMS amuzant

Acest SMS poate fi citit de o persoana sexy si inteligenta… va rugam incercati din nou… din nou…din nou…din nou…din nou…din nou…

SMS amuzant

>Sex la telefon: apasa tasta 1 pentru oral, tasta 2 pentru normal, tasta 3 pentru anal, tasta 4 pentru un menage a trois. Pentru tot tacamul, am apelat numarul tau!

SMS amuzant

Am cerut fericire, mi s-au dat prieteni, am cerut frumusete, mi s-a dat cerul, am cerut o curva, mi s-a dat numarul tau de telefon!

SMS amuzant

Politia e pe urmele unei persoane inteligente, amuzanta si sexy! Tu nu ai motive sa te temi pentru siguranta ta, dar eu unde as putea sa ma ascund?

SMS amuzant

Atunci cand eram un caine si tu, o floare, m-am plimbat putin prin zona si ti-am facut un dus!

SMS amuzant

Un om isi poate saruta sotia atunci cand pleaca. O floare poate saruta un fluture. Vinul poate sarute un pahar inghetat. Dar tu, prietene, ma poti pupa in fund!

SMS amuzant

Salutare! Voiam sa-ti spun ca fara prostie, nu poate fi intelepciune si fara uratenie, nu poate fi frumusete. Pana la urma, se pare ca lumea are nevoie de tine.

SMS amuzant

E important sa gasesti o fata frumoasa, o fata care e cuminte si o fata care te iubeste pentru ceea ce esti tu! Mai este important ca aceste trei fete sa nu se intalneasca niciodata

SMS amuzant

Mama ma cearta mereu ca stau prea mult la Zoo si ma uit toata ziua la maimute. I-am spus ca nu ma uit la tine tot timpul, dar nu m-a crezut sub nicio forma!

SMS amuzant

Nici n-are importanta ce adancime are oceanul, ce inaltime are cerul, cat e de mare raul sau cat de apasatoare e distanta, singurul lucru pe care eu vreau sa ti-l spun e ca nu e treaba ta!

SMS amuzant

Nu stiu ce are telefonul tau! Atunci cand te sun, aud o voce: „Abonatul pe care l-ati apelat este o maimuta, va rog sa sunati la Zoo

SMS amuzant

Am citit in ziar ca atunci cand trimitem SMS-uri, poate aparea cancerul. Tocmai de aceea am renuntat sa mai citesc ziare.

SMS amuzant

Un studiu a dovedit ca toate femeile sunt, inca de la nastere, dependente de trei animale: masculul care devine taur in pat, fularul de vulpe din dulap si boul care plateste pentru ca ea sa aiba toate acestea.

SMS amuzant

As veni sa te vad imediat, dar nu mai am niciun sfant sa platesc biletul de intrare la gradina zoologica!

SMS amuzant

Stii cu ce se aseamana fetele cuminti si dinozaurii? Ambele specii au disparut demult!

SMS amuzant

In felul asta tii hipopotamul ocupat peste 10 pisici de caine secunde porc un caine cretin! Un pont: sa intelegi ceva, citeste fara animale!

SMS amuzant

Aici, seful tau: „Iti este permis sa stai pe Facebook in timpul orelor de lucru, dar asigura-te ca nu pierzi anunturile cu job-uri!

SMS amuzant

In acest moment, 60 % dintre romani fac sex, 20 % se uita la televizor, 19 % bea cafea si un taran sta cu telefonul in mana.