Biografie radio WhiteHeaven

Music is made in heaven!

De aici a pornit totul...Intr-un coltisor de Romanie, cativa iubitori de muzica s-au gandit sa faca un loc al lor, in care muzica de calitate sa se impleteasca cu nevoia de comunicare, fara trivialul chaturilor din vremurile acelea.

Comunicare intre noi si cu voi, impreuna! Asa s-a nascut Whiteheaven, singurul loc unde BUNUL SIMT si INTELIGENTA sunt ridicate la rang de ..lege! Dar nu a fost de ajuns...Aveam nevoie de mai mult... un radio al nostru, unde sa interactionam si sa ne putem simti aproape unii de ceilalti. Am gandit necesitatea unui loc comun in care sa ne adunam seara de seara, oferindu-ne unii altora momente de bine si stari de bucurie, departe de lumea dezlantuita, suspendati undeva intre lumea virtuala si cea reala. Noi si ascultatorii nostri - un singur gand, o singura simtire!

Asa a inceput totul...Un radio mic - cu pretentii mari! Si, cu emotiile inerente si un pic de stangacie, am dat play primei emisii a radioului Whiteheaven in ziua de 01 Noiembrie 2009... De-a lungul vremii, cu pasiune pentru muzica, la microfonul radioului au incantat ascultatorii prin emisiile lor: Hazard, Krystal, Adidoro, Liana, Dj Love, Kitty, Roxy, George si multi altii...

Astazi, Whiteheaven Radio continua sa-si faca simtita prezenta, in ciuda multitudinii de radiouri existente in online, prin cele doua posturi de muzica, international si classic rock, fiind moderat de Krystal, Cristi, LouCypher...Pasiunea pentru muzica buna inca ne aduna seara, sa stam la un "pahar" de vorba, sa facem haz de necaz, sa ne impartasim evenimentele din viata de zi cu zi, pe fondul muzical al celor mai buni artisti, cunoscuti sau mai putin cunoscuti...

Promovam muzica buna, incercam sa construim punti intre ascultatorii de pretutindeni, sa ne facem prieteni si sa ne educam - gratie pretentiilor lor muzicale!

Multumim tuturor celor care au participat si inca participa la dezvoltarea acestui post de radio. Mentiunile sunt pentru trecut dar si pentru prezent:

  • adidoro, Liana, Cristi, krystal, LouCypher, DJ_Mike, Andrei, DAN, Hazard,

DJ ON AIR
WhiteHeaven Radio DJ

LIVE DJ: No DJ
Acum: About Us - Right Now
Calitate stream: 128 Kb

Playlist curent

1.) About Us - Right Now
2.) Beth Hart - Bad Woman Blues
3.) Yngwie J Malmsteen - Arpeggios from Hell
4.) Def Leppard - Animal
5.) Aerosmith - Falling In Love (Is Hard On The Knees)
6.) Axel Rudi Pell - Way To Mandalay
7.) Sabaton - The Last Stand
8.) Black Sabbath - Dying For Love
9.) Aerosmith - Train kept a rollin' 1974
10.) Saxon - Denim and Leather
11.) Whitesnake - Soldier Of Fortune
12.) Europe - Seven doors hotel
13.) Jon Bon Jovi - Queen Of New Orleans
14.) Nightwish - Feel For You
15.) Michael W. Smith - Friends
16.) Heartless Bastards - Only For You
17.) We Don't Need Another Hero (Thunderdome)
18.) Europe - Not Supposed to Sing the Blues
19.) Robby Valentine - Embrace the Unknown
20.) Hold Back The Night - Robin Beck
Moderatori radio
Sustine acest portal
O donatie inseamna mai multa stabilitate si un impact mai mare in comunitate. Sustine acest portal web donand orice suma doriti, folosind butonul de PayPal de mai jos.
The_Poet20Euro
Abby50Euro
krystal_whiteheaven10Euro
Abby3Euro
kickul20Euro
The_Poet3Euro
Abby5Euro
BLKoldSUN20Euro