Download mIRC Games

Colectie de jocuri pentru scripturile mirc. Vom incerca sa postam cele mai bune fisiere, insa nu garantam si ca acestea vor rula perfect. Exista posibilitatea ca unele sa fie realizate pentru versiuni vechi de mirc.

Cauti fisiere TCL de calitate inalta? Accesand site-ul TCLScripts.net puteti avea acces la cele mai bune scripturi din domeniu. Site recomandat de staff-ul PremiumChat.ro
mIRC game Autor Descriere/Continut Popularitate
Helicopter RaynorJocul este simplu - trebuie sa zbori cat mai mult cu putinta si sa nu te lovesti de obstacole.
Space Fighter Justin MammarellaJoc pentru mIRC. Se poate juca multiplayer dar va trebui sa cititi instructiunile jocului din ReadMe.
Bad Forza BadRastaJoc pentru mirc in limba italiana. mai multe informatii aflati la deschiderea jocului.
mIRC Soccer QuickmanFotbal pentru mirc. Cititi instructiunile jocului pentru a afla mai multe informatii.
Milionar TuTToWeBVrei sa fii milionar? Un joc in limba italiana pentru mirc.
Rubik Cube TalonPentru a juca se va folosi "/cube". Apasati R si dati click pentru a roti fetele. Pentru informatii, consulatati ReadMe.
Tetris NecunoscutJoc clasic tetris pentru mirc. Atunci cand stai pe chat, te poti juca sa alungi plictiseala.
DragonBallZ EpsilonDragon Ball Z pentru mirc. Acest joc trebuie sa ruleze ca server unde alti jucatori se pot conecta. Cititi ReadMe pentru butoane si instructiuni.
Pipes v1 AkioTastati /canos pentru a deschide jocul si faceti click oriunde. Trebuie sa pozitionati tevile pentru ca lichidul verde sa ajunga la destinatie.
Excess Poker fugitiveJoc Poker pentru mirc. Instructiunile le regasiti la pornirea jocului sau in ReadMe.
Classic Snake VarvailClasicul joc cu sarpele.
X si 0 X3ManJoc pentru mirc. Acest joc nu are nicio descriere.
Minesweeper SmayJoc pentru mirc. Scopul acestui joc este de a curata patratelele cu exceptia acelora care contin mine.
KillTheBird v1.0 Marcelo PassalacquaJoc pentru mirc. Aces joc nu are o descriere.
Worm War Andy DufilieRazboiul viermilor este un joc in care controlati un vierme si incercati sa capturati altii. Cand un alt oponent moare, obtii un punct.
Reflex Tester unkahumpa (GameSurge)Joc de reflex la mouse. Apesi START, iar cu ajutorul unui timer, cand s-a oprit, trebuie sa dai STOP.
Airplanes v3 FoshizzleUn joc de avioane pentru pasionatii de jocuri IRC. Avionul se controleaza cu sagetile iar pe space se trage.
Blackjack 21 fnt (BrasNet)Blackjack cunoscut sub numele de 21, este un joc des intalnit in cazinouri. Jocul a castigat popularitate deoarece este usor de jucat. Cel care are cel mai aproape de 21 castiga, iar cine face 21 are BlackJack!
Sokoban v1.2 praetorianSOKOBAN, jocul meu preferat! Positioneaza cutiile cu cat mai putine miscari si treci la urmatorul nivel. Joc de logica.
Dominos blinkEste un joc pentru chat, se poate juca intre 4 jucatori. Cititi ReadMe pentru instructiunile jocului.
Tancuri Andy DufilieTanc, este un joc ce poate rula atat ca server cat si ca client. Te poti juca cu un prieten atunci cand esti conectat la chat. Vezi instructiunile din ReadMe.
Boxes v1 splingJoc pentru mirc. Impinge cutiile si pozitioneaza-le pe puncte pentru a termina nivelul.