Mesaje, urari, felicitari pentru zile speciale

Urare Sf Andrei

Apostulul Andrei să îţi călăuzească paşii, să îţi aducă bucurie în suflet şi să fie întotdeauna cu tine! La mulţi ani! 

Urare Sf Andrei

Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum un bulgare alb de zapada, la fel de fericita precum cantecul clopotelului de Craciun si la fel de frumoasa precum o Sarbatorile langa cei dragi.

Urare Andreea

Il sarbatorim pe Sfantul Andrei, dar si pe tine, si iti doresc sa fii mereu asa, blanda, buna si draguta cu toti cei din jur. Esti un prieten de nadejde si un adevarat om care traieste dupa deviza „Iubeste, uita, iarta!”. Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine. La multi ani, Andreea!

Urare Sf Andrei

Pastreaza-ti sufletul tanar si bucura-te neincetat, pentru mine ramai un prieten de nadejde si un om de valoare! Fie ca lumina Sfantului Andrei sa ne lumineze vietile si mintea mereu! La multi ani!

Urare Sf Andrei

Intocmai ca Sfantul Andrei, al carui nume il porti, invata sa ierti, sa fii mai bun, mai intelept, sa ma ierti cand gresesc si sa ma inveti sa fiu, la randul meu, un om mai bun. La multi ani de Sfantul Andrei!

Urare Andreea

Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori. La multi ani, Andreea!

Urare Andreea

In aceasta zi minunata, eu iti doresc sa-ti traiesti viata asa incat sa nu-ti para rau de niciun pas facut, de niciun zambet daruit si sa ai puterea sa lasi in urma tot ceea ce te supara, pentru a putea fi fericit! La multi ani, Andreea!

Urare Sf Andrei

Iți doresc sa mergi pe un drum numit viată, sa te împiedici de un ciob numit noroc, sa cazi într-o prăpastie numita fericire si sa culegi o floare numita iubire! La mulți ani!

Urare Andreea

Andreea, îți urez să ai o viață senina ca răsăritul de soare, iar sufletul să-ți fie curat ca neaua. Iți urez o zi de neuitat și un călduros La Mulți Ani!

Urare Sf Andrei

Fie ca Sfântul Andrei să-ți coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.

Urare Sf Andrei

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!

Urare Sf Andrei

Andreea/Andrei îți urez să ai o viață senină ca răsăritul de soare, iar sufletul să-ți fie curat ca neaua. Îți urez o zi de neuitat și un călduros “La mulți ani!” cu mult dor.

Urare Sf Andrei

La multi ani, dragă Andrei! Să ai parte numai de împliniri, iar viata să îți fie o eternă sărbătoare!