Premium House Radio - Deep house, tech house, soul, progressive, underground, afro

Bine ați venit la radioul nostru de top dedicat muzicii house! Suntem mândri să vă aducem cei mai buni DJ din industrie, care creează magie sonoră în timp real cu echipamente de ultimă generație. Fiecare DJ al nostru este o legendă în lumea muzicii electronice și aduce la viață sunete captivante pentru a vă transporta într-o călătorie muzicală unică. De la ritmurile hipnotice ale deep house la energia explozivă a techno-ului, suntem aici pentru a vă oferi cea mai bună experiență de ascultare a muzicii house. Alăturați-vă nouă și bucurați-vă de seturi live incendiare care vă vor face să dansați toată noaptea!

În lumea noastră sonoră unică, suntem în misiunea de a vă oferi o experiență muzicală nemaiîntâlnită. DJ-ii noștri de top aduc cu ei ani de experiență și pasiune pentru muzica house, creând mixuri live care vă vor face inima să bată la unison cu ritmurile lor hipnotice. Folosind echipamente de DJ de ultimă generație, acești artiști îmbină sunetele clasice cu inovații fresh, oferind astfel un sunet autentic și revigorant. Prin intermediul radioului nostru, aducem laolaltă comunitatea iubitorilor de muzică house, oferindu-le un refugiu sonor unde pot dansa și se pot conecta cu muzica lor preferată. Alăturați-vă nouă pentru călătoria noastră muzicală inegalabilă!

Emisii si DJ


Despre radio


Mixeaza live pe Premium House Radio

Suntem în căutarea pasionaților de muzică ce adoră să mixeze live și să împărtășească sunetele lor unice cu audiența noastră avidă de muzică house! La radioul nostru, ne dedicăm complet promovării și explorării muzicii electronice, iar pentru a face acest lucru, căutăm DJ-i talentați care doresc să-și împărtășească creațiile cu lumea.

Ce face radioul nostru deosebit este angajamentul nostru pentru echipamentele de DJ electronice de cea mai înaltă calitate. Suntem mândri să folosim cele mai recente și mai avansate tehnologii pentru a aduce la viață sunetele și pentru a oferi o experiență muzicală autentică și vibrantă. Dacă sunteți un DJ pasionat, pregătit să aducă viață mixuri live de excepție și să experimenteze cu sunete electronice, atunci suntem locul potrivit pentru dvs.

Vă invităm să vă alăturați familiei noastre muzicale și să vă împărtășiți talentele cu o audiență care va aprecia cu siguranță pasiunea și inovația dvs. Împreună, putem crea experiențe muzicale memorabile și aduce mai aproape sunetele electronice de inimile ascultătorilor noștri. Contactați-ne astăzi și fiți parte din evoluția muzicii house la radioul nostru!

Cerinte DJ:

  • Detinerea unui echipament pentru mixat: console digitale, platane, mixere, sintetizatoare, etc
  • O conexiune decenta la internet pentru o cat mai buna stabilitate si calitate
  • Sa fii activ, sa emiti des (cunoasterea limbii engleze este obligatorie)
  • Sa respectati stilul muzical al acestui post radio
DJ ON AIR
Premium House Radio DJ

LIVE DJ: No DJ
Acum: hot-since-82-buggin-feat-jem-cooke-
Calitate stream: 128 Kb
Ascultatori : 125 (Unici: 121)
Ascultatori : 1
Ascultatori : 11
Ascultatori : 268
Promovat de: TuneIN Radio

Playlist curent

1.) hot-since-82-buggin-feat-jem-cooke-
2.) Sia Elastic Heart Hambleton Remix
3.) Andor Gabriel Like That Original Mix
4.) Praise The Lord
5.) Miroslav_Krstic_-_Carnival_-_Original_Mix_Hutman_Records
6.) Tobgi Retcon
7.) John Creamer Stephane K Last night I was dreaming Gangster Mix
8.) Guru Josh Infinity Nayio Bitz Remix
9.) Jamie Woon Shoulda Samy Chelly Remix
10.) erick morillo keep control
11.) Nicki Minaj Super Freaky Girl FRASER Remix Free DL
12.) Victor Biliac Suflete Pereche Official Video
13.) Ethereal
14.) Rene Amesz Vispas Extended Mix
15.) Flume Say Nothing Tchami Remix
16.) Paco Maroto - Back To The House - Original Mix
17.) The Sound Of Silence Extended Mix
18.) Niko Bellotto, Erik Holmberg - Running Up That Hill feat. JB - Koki Main Dub
19.) Premium House Radio - Heartbeat
20.) Barbatuques Baiana Jack Back Club Remix
DJ Chart
Sustine acest portal
O donatie inseamna mai multa stabilitate si un impact mai mare in comunitate. Sustine acest portal web donand orice suma doriti, folosind butonul de PayPal de mai jos.

Radio Player
WhiteHeaven
LIVE
Eminem - Stan     Jennifer Lawrence - Hanging Tree     Tiesto - 10:35 (feat. Tate McRae)     cher - if i could turn back time     roch voisine - always on my mind