Premium House Radio - Deep house, tech house, soul, progressive, underground, afro

Bine ați venit la radioul nostru de top dedicat muzicii house! Suntem mândri să vă aducem cei mai buni DJ din industrie, care creează magie sonoră în timp real cu echipamente de ultimă generație. Fiecare DJ al nostru este o legendă în lumea muzicii electronice și aduce la viață sunete captivante pentru a vă transporta într-o călătorie muzicală unică. De la ritmurile hipnotice ale deep house la energia explozivă a techno-ului, suntem aici pentru a vă oferi cea mai bună experiență de ascultare a muzicii house. Alăturați-vă nouă și bucurați-vă de seturi live incendiare care vă vor face să dansați toată noaptea!

În lumea noastră sonoră unică, suntem în misiunea de a vă oferi o experiență muzicală nemaiîntâlnită. DJ-ii noștri de top aduc cu ei ani de experiență și pasiune pentru muzica house, creând mixuri live care vă vor face inima să bată la unison cu ritmurile lor hipnotice. Folosind echipamente de DJ de ultimă generație, acești artiști îmbină sunetele clasice cu inovații fresh, oferind astfel un sunet autentic și revigorant. Prin intermediul radioului nostru, aducem laolaltă comunitatea iubitorilor de muzică house, oferindu-le un refugiu sonor unde pot dansa și se pot conecta cu muzica lor preferată. Alăturați-vă nouă pentru călătoria noastră muzicală inegalabilă!

Emisii si DJ


Articol radio
Invitatie de revelion

Ultimele clipe ale anului sunt gata sa treaca prin clepsidra timpului...

Articol radio
DJ Rosario Internuullo

Rosario Internullo s-a născut în Sicilia în 1973. Fiind un tânăr iubitor de muzică, a început să studieze muzica la vârsta de 11 ani. Rosario devine curând unul dintre cei mai buni dj din sudul Italiei. A avut rezidențiat la Factory din Atena și a jucat în multe cluburi sau locații legendare after-hours din Italia.

Articol radio
DJ WaldGulden

Intra sa-l cunosti pe WaldGulden, un DJ roman dedicat muzicii electronice.

Articol radio
House night vibes

In fiecare sambata si duminica, intre orele 01-04 se va auzi doar muzica electronica. Night Vibes!

Despre radio


Articol radio
100 de intrebari pentru interviuri radio

100 de intrebari pe care sa le folosesti atunci cand creezi un interviu la radio. 

Articol radio
Cum poti deveni un dj de radio

DJ-ii radio acoperă toate stilurile și genurile și intervievează artiști și producători de muzică, rămânând la curent cu evenimentele curente.

Este o carieră interesantă, care vă oferă acces la toată muzica din cea mai recentă cultură pop, ceea ce o face o carieră foarte căutată și bine plătită.

Citiți mai departe și vom detalia tot ce trebuie să știți despre cum să deveniți DJ radio, astfel încât să puteți începe o nouă profesie interesantă.

Articol radio
Motive pentru a urma cursuri radio

De ce sa faci un curs radio? Care sunt beneficiile sale?

Articol radio
Cum promovezi un post radio

Daca detineti un post de radio de tipul shoutcast, ori un post de radio hostat acasa, cu siguranta va trebui sa incercati cateva variante recomandate de de catre noi pentru a atinge un numar mai mare de ascultatori.

Mixeaza live pe Premium House Radio

Suntem în căutarea pasionaților de muzică ce adoră să mixeze live și să împărtășească sunetele lor unice cu audiența noastră avidă de muzică house! La radioul nostru, ne dedicăm complet promovării și explorării muzicii electronice, iar pentru a face acest lucru, căutăm DJ-i talentați care doresc să-și împărtășească creațiile cu lumea.

Ce face radioul nostru deosebit este angajamentul nostru pentru echipamentele de DJ electronice de cea mai înaltă calitate. Suntem mândri să folosim cele mai recente și mai avansate tehnologii pentru a aduce la viață sunetele și pentru a oferi o experiență muzicală autentică și vibrantă. Dacă sunteți un DJ pasionat, pregătit să aducă viață mixuri live de excepție și să experimenteze cu sunete electronice, atunci suntem locul potrivit pentru dvs.

Vă invităm să vă alăturați familiei noastre muzicale și să vă împărtășiți talentele cu o audiență care va aprecia cu siguranță pasiunea și inovația dvs. Împreună, putem crea experiențe muzicale memorabile și aduce mai aproape sunetele electronice de inimile ascultătorilor noștri. Contactați-ne astăzi și fiți parte din evoluția muzicii house la radioul nostru!

Cerinte DJ:

  • Detinerea unui echipament pentru mixat: console digitale, platane, mixere, sintetizatoare, etc
  • O conexiune decenta la internet pentru o cat mai buna stabilitate si calitate
  • Sa fii activ, sa emiti des (cunoasterea limbii engleze este obligatorie)
  • Sa respectati stilul muzical al acestui post radio
DJ ON AIR
Premium House Radio DJ

LIVE DJ: No DJ
Acum: Emanuel Satie & Maga - All The Time
Calitate stream: 128 Kb
Ascultatori : 133 (Unici: 140)
Ascultatori : 1
Ascultatori : 13
Ascultatori : 88
Promovat de: TuneIN Radio

Playlist curent

1.) Emanuel Satie & Maga - All The Time
2.) Atrium In Love With You Original Club Mix
3.) Morttagua - Telos
4.) Dumitresku - New Dimensions
5.) Aliot & Bunbeck - Sublimity
6.) Gaston D & Kiky Pop - Don't Go
7.) Axwell - Barricade (Clay Clemens Edit)
8.) Born Dirty Diplo Samba Sujo Extended Official Full Stream
9.) Lowlife Extended Mix
10.) Dobe - Cepheid
11.) Dj Lupe - Life On Earth
12.) Mark Alow Tigris Original Mix
13.) Mark Knight DRamirez v Underworld Downpipe Original Club Mix
14.) Dave Andres Romanian Identity Original Mix_320kbps
15.) Camelphat Elderbrook Cola
16.) Mele Conga Mode
17.) Dumitresku - New Dimensions
18.) Morttagua - Telos
19.) Margareta Paslaru Da Da Dir La Da Da Avram Edit
20.) Gacha Bakradze - Morning Chatter
DJ Chart
Sustine acest portal
O donatie inseamna mai multa stabilitate si un impact mai mare in comunitate. Sustine acest portal web donand orice suma doriti, folosind butonul de PayPal de mai jos.
The_Poet20Euro
Abby50Euro
krystal_whiteheaven10Euro
Abby3Euro
kickul20Euro
The_Poet3Euro
Abby5Euro
BLKoldSUN20Euro

Radio Player
RADIO