Mesaje, urari, felicitari pentru zile speciale

Urare onomastica

O zi frumoasa este maine, o zi frumoasa pentru tine. O floare si un sincer La Multi Ani! Sa cresti mare si frumoasa si sa fii si sanatoasa.

Urare onomastica

De ziua ta as vrea ca noaptea, sa nu cada prea devreme! iar daca va cadea ca sa iti aduca in dar un cer cu multe stele! si cea dintai care o sa cada, as vrea sa fie steaua mea! tu s-o privesti, ea sa iti sopteasca…TE FELICIT DE ZIUA TA!!!

Urare onomastica

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani!

Urare onomastica

Cu ocazia zilei onomastice iti doresc multa sanatate, numai realizari si bucurii alaturi de cei dragi. La multi ani!

Urare onomastica

La multi ani! Sa ai puterea sa faci lumea mai buna si sa fericesti pe toti in jurul tau cu bunatatea ta, dragostea ta si cu frumusetea sufletului tau!

Urare onomastica

LA MULTI ANI! Norocul sa iti zambeasca in fiecare zi, sanatatea sa te acopere si fericirea sa-ti mentina zilnic zambetul pe buze!

Urare onomastica

Paraschiva, ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Paraschieva sa-ti lumineze drumul in viata. La Multi Ani!

Urare onomastica

In aceasta sfanta zi, iti doresc numai bine, multa fericire, indeplinirea tuturor dorintelor si fie ca Sf. Paraschieva sa te calauzeasca mereu in viata.