Informatii interne
Introducere MTS Themes

Buna ziua dragi utilizatori!

Va aducem la cunostinta faptul ca s-a introdus o noua categorie in sectiunea IRC pentru download. S-au adaugat teme MTS pentru mirc si pot fi desarcate de catre utilizatorii inregistrati pe portal.

Temele functioneaza in baza KTE Engine si MTS Version 1.0, 1.1, samd.


Eliminam tiketele

Buna seara!

Incepand cu data de 21.08.2023, suportul pe baza de tikete nu va mai fi activ pe portal. Utilizatorii care doresc suport ori au neclaritati, ne pot contacta prin intermediul emailului, ori pe pagina de cha live, pe camera #support.


Regula noua

S-a implementat o mica restrictie pentru inregistrarea conturilor noi, unde utilizatorii trebuie sa completeze cu raspunsul corect. 

Acest mic update vine pentru a proteja portalul de botii care incearca sa isi creeze noi conturi.


Welcome Checkmark!

S-a introdus bulina albastra pentru cei care doresc sa-si valideze contul pe portal. Aceasta bulina ajuta utilizatorii sa va identifice in siguranta dar si sa deblocati facilitati din cadrul portalului.

Utilizatorii care doresc sa achizitioneze acest tip de validare, vor trebui sa efectueze o plata unica de 10 Euro.

Intai se efectueaza plata prin PayPal din butonul de pe site, apoi se confirma plata de sus de la meniul Confirmari Plati.

Tot de la confirmari plati se pot lua monede pentru stickere sau pentru alte tipuri de servicii oferite de catre noi.


Anunt important

Hello!

Informam ca pana acum se pare ca a existat o perioada in care noi am trimis emailuri catre mesajele voastre dar din pacate din cauza unei erori nestiute, nimeni nu a primit mesajul nostru.

Aceasta situatie a fost remediata (dupa luni bune nestiute). Tinem la intelegerea si calmitatea de care dati dovada in continuare.

Staff PremiumChat.ro


La multi ani PremiumChat.ro

Astazi este despre noi! La multi ani tuturor membrilor care ni s-au alaturat in toata aceasta perioada si care au ajutat la dezvoltarea acestei comunitati.

Cu prilejul acestei zile, utilizatorii pot adauga in cont un sticker unic din magazinul nostru, gratuit doar pana la sfarsitul lunii iulie, dupa care va deveni indisponibil.

Staff-ul portalului va multumeste pentru contributia adusa de pana acum si speram sa va vedem prezenti si in anii urmatori.


Important

Buna tuturor!

Anuntam ca in curand vom adauga in setarile contului o optiune prin care buteti bifa daca doriti sa primiti emailuri de la portalul nostru.

Aceste mesaje nu vor fi de spam, ci doar anuntam diferite evenimente ori informatii cu updateuri.

Aceste mesaje primite pot aparea in inbox ori in spam, filtrate de catre domeni de email pe care il utilizati.

Atunci cand veti primi email  va atentionam sa nu blocati domeniul nostru, deoarece nu veti putea primi emailuri viitoare pentru resetarea parolei.

Staff PremiumChat.ro


Update GDPR

Buna tuturor!

S-a facut un mic update la acceptul GDPR, iar acesta va fi afisat corespunzator pe absolut toate paginile portalului. Daca ati acceptat deja, bara nu va mai fi afisata jos.

O zi frumoasa va dorim!

-------------

Staff-ul PremiumChat.ro


Trivia scripts

Buna ziua tuturor!

Astazi facem un anunt oficial pentru fisierele pe care noi le colectionam de cativa ani incoace. De astazi, toate scripturile/jocurile ce au fost create pentru trivia, scrabble, uno sau orice alt tip de joc, din pacate nu va mai fi disponibil insa orice script care apare va fi postat pe site in galeria corespunzatoare.

Deasemenea, scripturile pot fi descarcate doar de catre utilizatorii care doneaza catre portal, iar pentru donatii, trebuie sa intrati pe camera #support pentru mai multe informatii.

Multumim pentru intelegere!

Echipa PremiumChat.ro


Search engine

S-a creat un mic update pentru pagina de cautari scripturi mirc. Am resetat toate cuvintele cheie si am reprogramat baza de date pentru a putea contoriza ce cuvinte cheie sunt folosite pentru a gasi scripturile mirc. Deasemenea, de acum avem si o evidenta pentru numarul de accesari la fiecare in parte.

Ca si pana acum, pagina cu rezultate ofera cuvinte cheie recomandate pentru o experienta mai buna.