Discord Chat! - Alaturati-va serverului nostru CONECTEAZA-TE!

Stiri Stiri si noutati: Afla tot ceea ce se intampla pe portalul nostru
Anunturi administratori
Scripturi mIRC

Buna tuturor si un Paste Fericit! Cu prilejul acestei sarbatori, dorim sa anuntam ca scripturile mirc se pot descarca de membri inregistrati si nu necesita donatie. Speram ca aceasta stire sa va bucure si sa va aduca cat mai multe descarcari.

Hristos a Inviat!


Anunturi administratori
Director web

Anuntam ca de astazi, directorul web este pus in folosinta. Va recomandam, daca detineti un site web sa il inregistrati in directorul nostru pentru a putea obtine un trafic web de calitate.

Unele facilitati nu sunt disponibile, dar pe parcurs vor fi afisate si puse la dispozitia voastra (statistici, vizite, samd).


Anunturi administratori
Optimizare lista radio

Utilizatorii intampinau dificultati in rularea listei radio de pe telefoanele mobile, iar playerul radio nu era vizibil. Aceasta eroare a fost corectata si se poate asculta de pe orice dispozitiv orice post de radio.


Anunturi administratori
Update site

Buna tuturor! Pagina principala a site-ului a fost updatata ceva mai in detaliu, asta pentru ca vrem ca utilizatorii sa inteleaga mai usor ceea ce pot regasi pe portalul nostru. Ce parere aveti aceasta schimbare? Conectati-va pe chat si spuneti-ne parerea voastra.


Membri portal

Membri online (<5min)

Nu sunt membri online.

Membri evidentiati


Membri noi