Stiri Stiri si noutati: Afla tot ceea ce se intampla pe portalul nostru
Modificari cont

Salutare tuturor!

Dupa cum bine stiti, revenim cu un nou update: lista de radio, adresele web, istoricul platilor si lista serverelor irc s-a mutat sus la meniu. Trebuie sa accesati My apps -> iar aici regasiti fiecare categorie cu toate informatiile necesare.

Cum vi se pare noul update? Asteptam feedback-ul vostru!


Notificari cont

Salutare tuturor!

S-a implementat un nou sistem de notificari pentru utilizatori. Atunci cand un administrator editeaza diferite informatii pentru un utilizator de pe site, acesta va fi notificat cu un mesaj in contul personal. Deasemenea, s-a mai implementat o functie noua ce permite unui admin la fel, sa trimita notificare particularizata pentru alte facilitati ce tin de portal: reclamatii, cereri radio sau servere irc toate acestea pentru ca utilizatorul sa fie la curent cu deciziile noastre.

Utilizatorul poate marca mesajul ca fiind citit sau il poate sterge, dupa preferinta.


Anunt important

ANUNT IMPORTANT!
1. Dupa o mica analiza, am decis ca serverul discord sa-l anulam din lipsa traficului. Nu sunt multe persoane interesate de acest sistem, drept pentru care consideram ca nu are rost sa-l utilizam. In schimb, ne axam pe sistemul de comunicare IRC care, in ultima saptamana a devenit din ce in ce mai popular datorita retelei freenode care este la un pas de prapastie, deoarece toti developerii au migrat catre
 
#liberachat unde si noi avem o camera de developeri.
 
2. Au fost efectuate cateva modificari pe pagina cu review radio. Aceasta a fost updatata astfel incat radioul pe care il detineti sa fie promovat pe motoarele de cautare, iar voua, sa va fie mai usor sa obtineti ascultatori. Acelasi lucru s-a intamplat si la pagina cu servere #mirc. Fiecare vizitator se poate conecta pe orice #chat doreste cu #mibbit #kiwiirc sau #thelounge
Pentru orice neclaritati, va asteptam cu un feedback la posturile radio, la serverele de chat sau un feedback referitor la site din profilul personal.


Staff-ul #Freenode demisioneaza

Cea mai mare parte a personalului voluntar al Freenode, o rețea de chat prin releu pe internet (IRC) care datează din 1995, și-a dat demisia în semn de protest față de ceea ce ei descriu ca o preluare ostilă a serviciului de chat. Și mulți au lansat un serviciu alternativ, Libera Chat. Freenode, care s-a axat pe servirea ca canal de comunicare în timp real pentru proiecte software gratuite și open source, are în prezent aproximativ 76.000 de utilizatori și 42.000 de camere de chat. Într-o scrisoare de demisie, un membru al personalului numit Christian, cunoscut și sub numele de Fuchs pe Freenode, a spus că după 10 ani ajutând la rețea, pleacă pentru că nu este de acord cu direcția luată de Andrew Lee, fondatorul companiei VPN Private Internet Access (PIA), care a achiziționat o participație de control [PDF] în holdingul Freenode în 2017. Christian a spus că la momentul tranzacției din 2017, termenii acordului nu au fost dezvăluiți personalului, deși s-au făcut promisiuni că Lee nu va avea control operațional asupra rețelei IRC Freenode. Se pare că asta s-a schimbat. "Șefii aleși în mod democratic ai echipelor, dezvoltării, infrastructurii, proiectelor și comunităților respective au fost înlăturați cu forța și au fost informați că nu au dreptul să acționeze în calitatea lor respectivă", a spus Christian. "Ca urmare, dl Lee dorește și are parțial controlul operațional asupra rețelei IRC Freenode acum."


Who`s online
Nu sunt membri online.
Featured members
New registered