Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
blkoldsunProcedura resetare cont

#1
Exclamation 
Pentru resetarea unui cont fie username uitat sau parola, trebuie sa ne contactati prin intermediul forumului la aceasta sectiune sau pe site cu ajutorul formularului de contact.

Deoarece punem accent pe securitatea contului vostru, nu permitem ca un user sa isi reseteze singur parola deoarece sunt persoane rau voitoare ce pot avea acces la unul sau mai multe conturi iar din acest motiv doar administratorii o pot face la cererea voastra.

Resetare cont chat
- Trebuie sa ne furnizati prin formularul de contact numele de utilizator stiut sau adresa de email ca sa va putem identifica in baza de date
- Daca mailul cu care v-ati facut cont pe chat nu este unul valid, din pacate nu va vom putea reseta contul. Poate ca adresa de email realizata la intamplare apartine unui alt utilizator de pe vastul web iar contul vostru poate ajunge in mainile acestuia din cauza faptului ca noi acolo trimitem parola.
- Putem modifica adresa de email cu una valida ce va apartine si astfel va resetam contul.

Resetare cont forum
- In cazul in care un utilizator isi pierde accesul (uita username sau email sau parola) ne poate contacta pe chat pentru resetarea contului sau se poate utiliza de pagina de resetare cont de aici din forum.

Daca sunt neclaritati, va rugam sa ne contactati prin email sau trimitandu-ne un feedback.
Users browsing this thread:
1 Guest(s)