Blog IRC - Cele mai noi stiri Internet Relay Chat

Arhive trivia si scrabble fara download

Arhive trivia si scrabble fara download

Buna tuturor si multumim ca ne sunteti alaturi!

 

Asa cum bine cunoasteti, PremiumChat.ro este cel mai mare portal romanesc dar si international ce colectioneaza arhive strict pentru #mirc, iar faptul ca voi va alaturati comunitatii noastre, ne bucura enorm.

 

Fiind activi cu acest portal care a evoluat inca din 2016, de-alungul acestor ani s-au acumulat cele mai populare fisiere pe care si noi le dam mai departe catre voi, cu exceptia unora care din anumite motive, nu le putem oferi.

 

Este vorba de fisierele irc trivia si scrabble care de astazi din pacate dezactivam orice acces la ele, valabil si pentru utilizatorii PowerUser. Din pacate, accesul de PowerUser nu va mai exista ca un acces global pe portal, insa, utilizatorii pot acumula monede prin activitatea de pe chat si de pe portal. Chiar si asa, obtinand monedele, fisierele de trivia si scrabble, tot nu se vor mai putea descarca. 

 

Din pacate, nu se vor mai putea descarca deloc! Echipa a decis ca accesul sa fie restrictionat in mod permanent, iar toate aceste scripturi irc sa intre intr-un mod de conservare.

 

Consideram ca interesul vis-a-vis de retelele irc a scazut considerabil, iar aportul utilizatorilor a fost considerabil de mic (putem spune ca = 0) in privinta acestei retele pe care o avem. Cand mentionam aport, ne referim strict la activitate, la prezenta utilizatorilor, etc.

 

Din pacate nu putem oferi aceste fisiere utilizatorilor care nu sustin comunitatea noastra tocmai si pentru care de astazi s-a luat aceasta decizie. Asa cum am mentionat, arhivele vor intra intr-un mod de conservare de astazi, iar pe pagina fiecarei arhive va exista un mesaj de atentionare cu rosu.

 

Toate arhivele vor ramane exact asa cum sunt pe portal, iar tot ceea ce este adaugat recent va fi publicat ca si pana acum. 

 

In categoria fisierelor de trivia si scrabble, vor exista si alte scripturi care pot fi disponibile pentru voi.

 

Speram ca aceasta decizie sa nu va dezamageasca, insa rolul acestui portal web este de a pastra arhivele in formatul lor original si a conserva cat mai mult cu putinta pe cele mai populare.