Blog IRC - Cele mai noi stiri Internet Relay Chat

Cateva ganduri despre mircscripts.info

Cateva ganduri despre mircscripts.info

Pentru cei care nu stiu deja, mircscripts.info este o mica comunitate ce posteaza diferite scripturi si creatii pentru mirc, insa dupa parerea mea, acest site nici nu ar trebui sa existe.

In urma cu 4,5 ani am avut placerea de a face un request pentru scriptul meu mirc pe site-ul lor de a-l adauga in baza de date, insa din pacate se pare ca niciun admin nu a dorit sa-mi onoreze cererea. Erau alte scripturi care tot apareau pe site insa al meu nu era dorit acolo. A fost frustrant sa vad ca munca altora este promovata iar a mea nu. Recent m-am logat pe site-ul lor sa vad ce mai este nou, insa sunt doar cateva fisiere postate, posibil ca acestea sa fie doar creatii personale.

De ce insist sa spun ca acest site nu ar trebui sa existe?

In primul rand, domeniul site-ului este pentru trafic si urca foarte mult in PR, dar din pacate continutul acestuia face ca site-ul sa nu fie chiar unul placut. Consider ca nu promoveaza idei, nu promoveaza si munca altor persoane. Consider ca ei sunt doar niste conservatori pentru a-si bucura propriile placeri.

In concluzie, mIRCScripts - Welcome! ar trebui sa fie inchis permanent si sa lase loc altor utilizatori care chiar doresc sa tina in viata IRC-ul.