Blog evenimente - cele mai noi evenimente si show-uri radio

Concert Five Finger Death Punch Romexpo 2024

Articol radio

Trupa Five Finger Death Punch va concerta pe 4 iulie 2024 la Romexpo, în Parcarea C (aer liber), cu ocazia aniversării a 20 ani de METALHEAD în România. Pe scenă vor urca și americanii de la Ice Nine Kills. Evenimentul va fi deschis de formațiile Black Sonic Pearls și Oceans on Orion.

Bilete concert Five Finger Death Punch 2024

Premium - în tribună la înălțime, fără loc, cu bar și acces separat - 799 lei

Categoria A - fără loc în fața scenei - 449 de lei în presale și 500 de lei la intrare

Categoria B - fără loc, în spatele categoriei A -  379 de lei în presale și 430 de lei la intrare

Categoria C - fără loc, în spatele categoriei B - 299 lei în presale și 350 de lei la intrare

Info bilete și acces:

Se pun în vânzare doar 2.500 de bilete la categoria A, 2.500 la categoria B și 5.000 de bilete la Categoria C.

La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere bilete al agenției de ticketing.

Copiii sub 10 ani au intrarea gratuita însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.

Biletele din 2023 nu sunt valabile pentru show-ul din 2024.

Five Finger Death Punch vine din Nevada, s-a format în 2005 și a lansat 9 albume de studio. Discul de debut a vândut peste 500.000 de exemplare doar în Statele Unite, iar următoarele două au depășit 1 milion și au fost certificate Platinum de către RIAA. Cu al său carismatic și misterios solist, Ivan Moody, trupa Five Finger Death Punch este headlinerul multor festivalurilor din jurul lumii, iar cel mai recent album, "Afterlife",  a fost promovat la nivel mondial prin turnee alături de Megadeth și The Hu.

 

Numele trupei este inspirat dintr-un film clasic de arte marțiale. Five Finger Death Punch combină mai multe stiluri, de la heavy metal la groove metal, alternative metal, hard rock sau thrash metal, iar piese precum "Wrong Side of Heaven", "Blue on Black", "Bad Company", "Gone Away" sau "A Little Bit Off" vor rămâne peste ani în istoria muzicală a genului metal.

Ice Nine Kills vin din Boston Massachusetts, bazele formației fiind puse în 2000 de Spencer Charnas si Jeremy Schwartz. Până în prezent au lansat șase materiale de studio, cel mai recent fiind "The Silver Scream 2: Welcome to Horrorwood" care a ajuns pe poziția 18 in US Billboard 200 și pe prima poziție în US Hard Rock Albums.