Blog evenimente - cele mai noi evenimente si show-uri radio

Premium House Radio

Articol radio

Astazi se lanseaza noul post de radio denumit Premium House Radio. Din 2016 am lucrat alaturi de alte persoane la acest proiect pe care l-am tot amanat, dar de astazi, muzica electronica isi va face simtita prezenta pe portalul nostru.

De ce Premium House Radio

Suntem pasionati de muzica electronica de cand ascultam pe casete si CD-playere, iar soulhouse, deephouse, garage, tribal house erau genurile noastre preferate.

Premium House Radio se va auzi pe site-ul nostru pe genurile precizate, iar emisiile live se vor realiza direct din echipamentele DJ-ilor. Fiecare DJ isi va face emisia dupa stilul personal, asa ca vor exista genuri precum happy hardcore, hardstyle, DnB, samd.

In perioada de inactivitate (backup) vor rula genuri precum deephouse, techhouse, progressive underground si soul house, iar track-urile selectate cu siguranta va vor incanta.

Conditii de emisie

Postul Premium House Radio este dedicat muzicii electronice, iar cei care doresc sa emita, trebuie sa detina un echipament fizic de mixat (indiferent de marca), ori, software dedicat. Nu emitem cu SAM Broadcaster ori alt software similar.

Cum pot asculta

Urmati linkul urmator si bucurati-va de muzica electronica din back-up.

Premium House Radio | Asculta radio online | PremiumChat.ro