Blog emisiuni - tipuri de emisii realizate in cadrul postului de radio

DJ Rosario Internuullo

Articol radio

Rosario Internullo s-a născut în Sicilia în 1973. Fiind un tânăr iubitor de muzică, a început să studieze muzica la vârsta de 11 ani. Rosario devine curând unul dintre cei mai buni dj din sudul Italiei. A avut rezidențiat la Factory din Atena și a jucat în multe cluburi sau locații legendare after-hours din Italia.

În 1998, vine în România. Rosario este un pionier al muzicii electronice în România, pentru prima dată și este invitat să organizeze petreceri after-hour lui Zerillo, primele de acest gen ținute vreodată în România. Pe măsură ce trece timpul, numele lui în scena de după orele de program este omniprezent.

În 1999 este rezident al Karma, în București, iar în 2000 joacă în La Mania, Mamaia, cel mai tare club al României. Și apoi, după cum urmează, Il Divino, MCM și Space, la București. În 1999 și 2000 este invitat să-și mixeze muzica la Love Parade - Germania. În 2001 organizează evenimentul „InDeepAndDance” la Mamaia, prima petrecere de 48 de ore organizată vreodată în România, și începe să colaboreze cu Kudos Beach - care în curând va deveni celebru pentru petrecerile de sfârșit de săptămână.

Ani de zile, Kudos Beach a adunat în fiecare weekend cei mai buni DJ români și, de asemenea, artiști străini precum Lee Burridge, Ricardo Villalobos, Dubfire, Audiofly și mulți alții. În 2003, începe să lucreze cu Kristal Glam Club și în același an primește apreciere în masă pentru piesa sa, „The Big Town”, produsă în limba română. În 2004 primește premiul „Cel mai iubit Dj” al României și apoi locul doi la Nights.ro Awards.

În 2005 primește din nou locul doi în competiția Best Dj la Nights.ro Awards. În martie 2008, la Premiile Nights.ro, Rosario Internullo a câștigat premiile pentru „Cea mai bună producție românească” cu piesele sale Sentimente (Nea Marin Remix) și cel pentru „Cel mai bun concept de petrecere” cu „Noaptea în fiecare joi la Nagualî București”. În 2004, 2005 participă la Liberty Parade de pe litoralul românesc.

În 2006 este invitat la un eveniment Rizla, iar în 2007 i se cere să cânte din nou la Liberty Parade. Stilul său eclectic și modul său de a-și împărtăși sentimentele cu publicul îl fac unul dintre cei mai căutați și apreciați DJ din România. În ultimii câțiva ani, Rosario Internullo a fost invitat să mixeze afară într-o mulțime de cluburi din Europa precum The Egg, London, Monkie și Parkhouse, în Dusseldorf, Fellini, Genova, The Beach, Torino, Space, Ibiza, Pervert în Milano, Rizla Event (Catania), ABC, Barcelona, ​​Sinners ñ Sofia, Camera (Viena), Kanape ñ Bulgaria, Masai - Bulgaria și Mazoom în Italia, de asemenea, Rosario a cântat în Chicago și în multe alte cluburi. Love Germany, East Ender Barcellona Music Village Italia și Kavarna în Bulgaria ..

Rosario Internullo este unul dintre primii DJ care a cântat la The MissionDance Weekend, iar în 2008, a mixat pe aceeași scenă cu Fatboy Slim și Timo Maas la The Eveniment, weekend de dans al showlui. De asemenea, Rosario Internullo a cântat în mod regulat în Studio Martin, București, ca DJ principal, și la after party.

În curând, Rosario a avut propria emisiune de radio la One FM Network România, iar piesa sa „Sentimente” lansată pe Desolat este o poveste peste continente. Această piesă „Sentimente” a fost inclusă și în compilația Mixmag din 2008, mixată de Dennis Ferrer. Piesa a câștigat și titlul de „Piesă a anului” la Premiile Nights.ro 2007.

O altă piesă semnată de Rosario Internullo, „Kudos”, a fost lansată pe Tackt Records, iar pachetul vine cu remixuri de la Mihai Popoviciu, Lemon Popsicle, Joy Kittikonti. Apropo de producții, putem aminti și remix-ul lui Internullo pentru piesa „San Pedro” produsă de Zicky; lansarea vine cu un digital și 12î pe eticheta Stereo Seven Plus.

Ianuarie 2010 vede o nouă lansare, numită „Taifas”. Piesa a fost semnată pe Yellow Tail și vine cu un remix de la Alex Celler, iar în 2011 Rosario a lansat Love this on four twenty rec.

După toți acești ani de clubbing, Rosario Internullo este considerat unul dintre cei mai buni dj din Romania dar si la un nivel international.