Ghid pentru Siguranta Online si Offline

Pentru PremiumChat.ro, siguranta membrilor este un subiect foarte important. Moderam in mod constant toate profilurile, pozele si limbajul folosit pe site si facem tot posibilul pentru a proteja confidentialitatea si siguranta ta. Totusi, este important sa iti amintim ca aceasta siguranta online este de asemenea responsabilitatea ta. Asadar ai grija si gandeste-te inainte de a actiona. Ramai in siguranta! Siguranta Online


Siguranta Online

Aici sunt niste sfaturi care te pot ajuta sa te protejezi de la a fi o prada usoara pentru cineva cu motive ascunse.

  • Pastreza-ti contul in siguranta: Alege o parola puternica si pastreaza-ti contul in siguranta. Iti recomandam sa iti schimbi periodic parola. Nu retrimite altora e-mailurile tale , pentru ca link-urile din e-mailurile noastre ofera acces direct la contul tau.
  • Urmeaza-ti instinctul: Instinctul tau este o unealta puternica ce te ajuta sa decizi cand sa mergi mai departe cu cineva si cand sa te opresti. Daca simti ca ceva nu e in regula, probabil chiar asa este.
  • Nu oferi detaliile tale personale prea repede: Nu oferi imediat nicio informatie personala precum adresa de acasa sau a locului de munca . Foloseste un telefon mobil, un telefon de serviciu anonim sau Skype daca vrei sa suni, insa nu furniza numarul tau de telefon fix.
  • Aminteste-ti ca politetea e importanta si poarta-te dragut: Daca cineva nu este pe placul tau, nu inseamna ca ai dreptul sa te comporti urat.

Siguranta Sanatatii

Pe PremiumChat.ro siguranta utilizatorilor nostri este foarte importanta. Iata mai jos cateva sfaturi importante referitoare la viata sexuala, de care ar trebui sa tii cont atunci cand incepi o noua relatie.

  • Fii sincer si deschis: Comunicarea este importanta si discutiile despre sex si consecintele acestuia demonstreaza ca te respecti pe tine si pe partenerul tau. Este insa mai bine sa discutati despre protectie, sa faceti testele pentru boli cu transmitere sexuala si asa mai departe. Multe dintre bolile cu transmitere sexuala sunt tratabile. Pentru a evita insa riscul de a te infecta sau reinfecta, este important sa porti o discutie foarte sincera cu partenerul tau.
  • Protejeaza-te: Protejeaza-te pentru a reduce riscul de a transmite sau de a te infecta cu o boala cu transmitere sexuala. Prezervativul trebuie folosit in mod constant pentru o siguranta cat mai mare.
  • Informeaza-te: Cunoasterea inseamna putere. Informeaza-te asupra bolilor cu transmitere sexuala, simptomele acestora si cum pot fi acestea transmise.
  • Fii vigilent: Unele boli cu transmitere sexuala nu au simptome imediate. Este indicat testarea regulata. Sunt multe optiuni pentru testare. Vorbeste cu doctorul tau despre aceasta.
  • Ai nevoie de ajutor: Sunt multe organizatii locale care furnizeaza suport si informare. Cauta centrul tau de informare local daca ai intrebari referitoare la sex, sexualitate, planificare familiara, comportament neadecvat sau discuta cu medicul tau de familie.

Informatii de Contact si Raportare Abuz

Te rugam sa ne informezi cu privire la orice violare a sigurantei pe care o intampini. Raporteaza orice hartuire, agresiune sexuala, profil fals, etc. imediat! Blocheaza orice persoana care nu respecta regulile si anunta-ne pentru a bloca profilul respectiv pe PremiumChat.ro

Recomandam ca in aceste cazuri sa ne contactati prin email la adresa contact [la] premiumchat [la] ro