Termeni si conditii de utilizare

Aceasta platforma ofera acces gratuit pe chat cu conditia ca acesti termeni sa ii respectati. Orice utilizator ce doreste sa acceseze chatul trebuie sa citeasca si sa accepte conditiile noastre, in caz contrar se poate deconecta.


Inregistrarea unui cont

Orice persoana, indiferent de varsta se poate inregistra pe acest chat cu conditia ca numele pe care il doriti sa nu contina denumiri ce pot face trimitere la spam, conotatii sexuale, rasism sau caractere puse aiurea (ex: gigi23gh43). Acest lucru este valabil si pentru adresele de email.

Moderatorii baneaza automat adresele de email cu denumiri ciudate, sau cele destinate spamului. Va recomandam sa utilizati ca email una din aceste platforme: Yahoo, Gmail, Outlook sau domeniul unui site web.

Editarea contului

Pe chat orice utilizator are si propriile comenzi unde isi pot adauga cateva informatii personale: . Va rugam ca in cadrul acestor informatii sa nu postati reclame la site-uri web, produse sau servicii iar vatarul pe care il alegeti (sau incarcat din propriul calculator) sa nu fie unul obscen.

Discutiile publice

Pe chat, discutiile pot fi monitorizate cu atentie de catre moderatori, si trebuie sa stiti ca limbajul indecent, mesajele ce fac spam, mesajele prea repetate pot fi sanctionate. Nu permitem jignirile celorlalti participanti la discutii, si deasemenea nici atacurile catre moderatori indiferent de natura lor. Acest lucru este strict interzis si se pot lua masuri imediate. Va recomandam sa fiti civilizati si sa va petreceti timpul cat mai placut.

Discutiile private

Mesajele private intre utilizatori sunt strict personale, niciun moderator/administrator/netadmin neavand acces la acestea. Utilizatorul are obligatia sa ignore persoanele care jignesc iar in cazuri grave anuntat un administrator. Moderatorii nu au nicio obligatie sa ia masuri impotriva unui utilizator daca acesta te jigneste. Ai la dispozitie comanda /ignore si trebuie utilizata.

Scripturi/boti

Accesul pe chat cu clone, drone, boti de flood sau alti boti ce nu sunt controlati sunt interzisi. Sunt acceptati acei boti care vorbesc pe canale inregistrate si private, jocuri trivia sau scrabble, samd. Nu permitem scripturile care trimit comenzi CTCP sau DCC pentru a prelua IP-uri sau alte informatii.

Recuperare/resetare parola

Momentan nu exista un formular prin care sa va puteti reseta personal parola, acest lucru il poate face doar administratorii retelei. Pentru a va reseta parola, se trimite un email catre "contact@premiumchat.ro" unde se va preciza numele de utilizator, adresa de email si vechea parola stiuta.

Administratorii vor trimite noua parola pe contul de email pe care v-ati inregistrat.